Подни Облоги

01

ВИНИЛ ХОМОГЕНИ ПОДНИ ОБЛОГИ

Ние веќе со години сме водечка компанија и иноватор на нашите простори во областа на хомогените винил подни облоги.

Прочитај повеќе

02

ВИНИЛ - ХЕТЕРОГЕНА ПОДНА ОБЛОГА

Хетерогените ПВЦ подни облоги се флексибилни повејќеслојни подни облоги кои се изработуваат со различни димензии и различен дезен.

Прочитај повеќе

03

ПРИРОДЕН ЛИНОЛЕУМ

Плута, смола и ленено масло се состојки кои од линолеумот- дел од нашата понуда, прават природно и единствено решение за подни облоги.

500

Apartments

350

Commercial Projects

25

Sports Complex

200

Resorts & Enclosures

Текстилни подови

Текстилните плочи представуваат широка палета на бои, конструкции и дезени. Специјалната технологија на производство нуди можност за дезени и бои по нарачка кои воедно даваат можност за креирање на најразлични ентериери.

View Source

ЛАМИНАТ

Со респект на резиденцијалните подови наменети за помали јавни објекти со мал фрекфенција, можете да одберети од нашиот асортиман повеќе видови на дезени и квалитети на ламинатен под.

View Source

Паркет

Tarkett повеќеслојните паркетите се природни подови со едноставен стил, од широка до најтесна паркетна ламела, во широк спектар на различни видови дрво.

View Source

Some of Our Skills

Wooden Flooring 90%
Ceramic Tiles 75%
Promenades 60%
Poolside Walkways 75%

Share this page