Контакт

Јавете ни се на
Тел: +389(0)2 3230-823 
Факс:+389(0)2 3245-999
Нашата локација
ул. Мајка Тереза бр.60/5,
1000 Скопје, Македонија

Пишете ни

Сите Видови на подни облоги и комплетно поставување на истите (Винил подни облоги, линолеум, ламинат, паркет, текстилни подни облоги)

Следете не на:

Share this page