ПРИРОДЕН ЛИНОЛЕУМ

Плута, смола и ленено масло се состојки кои од линолеумот- дел од нашата понуда, прават природно и единствено решение за подни облоги. Линолеумот е природен материјал и има способност на само-залекување од гребнатинки и оштетувања. Добрите перформанси на линолеумот и долгогодишното присуство во нашата програма, а сето тоа надополнето со нашето искуство и во реализација на голем број проекти ни дава за право да го препорачаме за објекти со зголемена раздвиженост.

Share this page