Доколку размислувате за некаква промена во Вашата соба, почнете да размислувате за нов под!

Со респект на резиденцијалните подови наменети за помали јавни објекти со мал фрекфенција, можете да одберети од нашиот асортиман повеќе видови на дезени и квалитети на ламинатен под.

Нашиот асортиман Ви дава можност да направите баланс  Мода & Стил.

Share this page