About us

За Нас

Компанијата ДАМФИЛ ИНЖЕНЕРИНГ д.о.о. Скопје е основана во 2002 година како
специјализирана компанија за големопродажба и вградување на подни облоги. Во соработка
со големи европски производители во својата понуда има голем избор на подни облоги за
сите намени. Програмата опфаќа производи како ПВЦ подни облоги, паркети, ламинати,
текстилни подови, гумени подови како и дрвено-композитни облоги за надворешни простори.
Во своето повеќе од 15 годишно искуство ДАМФИЛ ИНЖЕНЕРИНГ се докажа како
респектабилна компанија во испорака на материјали и уредување на ентериери, со што се
стекна со реноме на компанија која освен во делот на застапување,дистрибуција и консалтинг ,
дава услуги ви делот на вградување на подови во индивидуални и станбени објекти, школи,
болници, деловни простории, хотели, ресторани, детски градинки, детски игралишта, спортски
објекти и др.
Уште една област од градежништово зазема добар дел од нашата понуда а тоа се
хидроизолаците. Од самиот наш почеток нудиме високо квалитетна хидроизолациона ПВЦ
фолија за темели и кровови од реномираната компанија ПРИМАТЕСС-Полска.
Квалитетот, професионалноста и традицијата се нашиот мотив во работата.

Главен Менаџмент

ПРОДАЖБА

ИНЖЕНЕРИНГ

МАГАЦИН & ЛОГИСТИКА

ФИНАНСИИ

Услуги

Ви ги нудиме следниве услуги и производи

– Сите Видови на подни облоги и комплетно поставување на истите (Винил подни облоги, линолеум, ламинат, паркет, текстилни подни облоги)

– Хидроизолации и најдобри технички решенија за истите

Ние ја следиме новата линија на технолошкиот напредок на градежните материјали и соодветните технички решенија. Како резултат на многу анализи ние стартувавме со првата фаза на градење на компанија по светски нормативи и стандарди.

500

HAPPY CUSTOMERS

80

CORPORATE PROJECTS

250

APARTMENTS

125

SPORTS COMPLEX

Share this page